2022. augusztus 17., szerda
FONTOS

Idén is megrendezték a baptista napközis tábort Gyulán

Kolompszó hívta be a játékból a gyerekeket, és jelezte a közös éneklés idejét péntek délután a Gyulai Baptista Gyülekezet napközis táborában.

Gyulán már hagyománynak számít, hogy évről-évre napközis tábort rendeznek az általános iskolás korú gyermekek számára. Az eseményre minden évben nagy az érdeklődés, sokan kerültek várólistára. Idén 65 gyermeket tudtak fogadni. A legfiatalabb táborozó 3, míg a legidősebb 14 éves volt, 14 éves kor felett pedig segítők támogatták a munkát.

A programok között szerepelt többek között kirándulás Póstelekre, ahol a gyerekek számháborúzhattak, de volt városnézés is, ahol különböző feladatokat kellett megoldaniuk. A napot közös reggelizéssel kezdték a gyerekek, majd Istentisztelettel folytatódott a program. Azt követték a különböző csoportfoglalkozások, majd ebéd, és ismét közös éneklés. A különböző játékokkal pecséteket is gyűjthettek, melyet a hét zárónapján különböző ajándékokra válthattak be.

Merényi Zoltán lelkipásztor elmondta, a jövőben azt szeretnék, ha két hetesek lennének a táborok, így egy nagyobb befogadóképességgel rendelkező helyszínen, akár dupla létszámú jelentkezőt is tudnak majd fogadni.

Nézze meg ezt is:

A Szarvaskirállyal zár a Gyulai Várszínház nyári évada

  Minőségi szórakozást ígért, ugyanakkor komolyabb kérdésekkel is foglalkozik Carlo Gozzi – A Szarvaskirály című …