2022. augusztus 13., szombat
FONTOS

Elismeréseket adtak át a polgárőr napon

Békés-Dánfokon rendezte meg a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége a megyei polgárőr napot. A rendezvényen polgárőrök és rendőrök részesültek elismerésben.

A Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége 2022. július 23-án, Békés-Dánfokon rendezte meg a XX. Békés Megyei Polgárőr Napot. A rendezvényen részt vett dr. Varga K. Attila r. ezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője. A rendőri vezető elismeréseket adott át olyan polgárőröknek, akik hosszú ideje kiemelkedő szorgalommal látják el feladataikat. Szent György emlékplakettet vehetett át: Csiki Sándor, a Veress Ferenc Polgárőr Egyesület elnöke, Makszi József, a Csorvási Polgárőrség elnöke, Oláh György, a Battonyai Polgárőr Egyesület elnöke, Rátódi István, Polgárőrség Magyarbánhegyes elnöke, Barát Ferenc, a Pusztaföldvári Hunor Polgárőr Egyesület tagja, Fehér János, a Békési Polgárőrség tagja, Opra József, az Önkéntes Polgárőr Egyesület tagja (Vésztő), Pljesovszki Mihály, a Kondorosi Polgárőr Egyesület tagja, Schwikker Attila, a Csorvási Polgárőrség tagja és Sztvorecz András, a Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület tagja.

Az Országos Polgárőrök Szövetségének elnöke, Túrós András elismerésben részesítette Ladányi Zoltán r. ezredest, a Békési Rendőrkapitányság vezetőjét. Gyarmati Sándor, a Békés Megyei Polgárőrök Szövetségének elnöke jutalmat adott át Almási Levente r. alezredesnek, a Medgyesegyházi Rendőrőrs őrsparancsnokának.

A polgárőr napon a rendőrség munkatársai a helyszínen tájékoztatták a szerződéses határvadász képzés iránt érdeklődőket és felvilágosítást adtak a jelentkezési feltételekről, a felvételi eljárásról, és a várható szolgálati feladatellátásról.

További helyszínek és időpontok:

Méhkerék, tánctalálkozó 2022. július 29-én

Gyula, Végvári napok 2022. július 30-án

Nézze meg ezt is:

Több, mint 400-an vesznek részt az Országos Szenior Úszóbajnokságon Gyulán

  hagyományokhoz híven kolomp hanggal indult az az Országos Szenior Úszóbajnokság, a Dr. Regele Károly …