2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó – 2022. 08. 22.

Témák:

– Az időjárás miatt a művelődési Központban tartották az augusztus 20-ai ünnepséget. Az eseményen Takács Árpád főispán hangsúlyozta, nem csak egyházi és társadalmi illendőség tisztelegni hazánk fő védőszentje előtt. Szent István hagyatéka jóval több ennél, üzenet a múltból, érték a jelenben, iránytű a jövő nemzedékei számára.

– Elek Tibor és Fekete-Dombi Ildikó is országos elismerést vehetett át a nemzeti ünnep alkalmából. Kitüntették Harangozó Imrét és Banner Zoltánt is, és számos díj talált gazdára a rendőrségen.

– Szeptember 22. és 25. között a Szeged-Csanádi Egyházmegye szervezi a Katolikus Társadalmi Napok országos rendezvénysorozatot. A KATTÁRS célja az, hogy a nemzet egészét megszólítva tegyék láthatóvá az egyház és a társadalom életének közös pontjait a kultúra, az oktatás, a művészet, valamint a sport területén.

– Három versenyszámban összesen 70 világbajnokot avattak a Gyulán megrendezett Történelmi Íjász VB-n. A Kerecsényi László Íjász Egyesületből ketten is felálltak a dobogó legmagasabb fokára.

– Leköszönt a Békési Rendőrkapitányság vezetője, Ladányi Zoltán ezredes, aki hivatásos szolgálati idejének felét rendőrkapitányként töltötte.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …