2024. május 2., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2022. 09. 09.

Témák:

– Érték és Minőség díjat kapott a Gyulai Májas, ezúttal az egyadagos kiszerelés nyerte el a zsűri tetszését. Daka Zsolt ügyvezető úgy nyilatkozott, a rangos szakmai elismerés megerősíti a vállalat munkatársait abban, hogy érdemes az innovációval foglalkozni.

– Pénteken, a belvárosi templomban tartották a Göndöcs Benedek Katolikus Technikum tanévnyitó ünnepségét. Az intézmény 103 kilencedikes diákot vett fel, mellettük 35-en érettségi utáni képzésben vesznek részt, két osztály pedig esti tagozatra jár.

– Az alapító napja alkalmából tartottak irodalmi estet csütörtök délután a gyulai könyvtárban. Az esemény résztvevői Béres Attila író, költő műveiből hallhattak válogatást.

– Új eseménnyel egészíti ki Sisi-kiállítását a gyulai Almásy-kastély. Erzsébet királyné halálának évfordulóján látványos programokkal színesítik az azon a napon kivételesen éjfélig látogatható tárlatot.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 25.

Témák: – Számos témával foglalkozott csütörtöki ülésén a gyulai képviselő-testület. A beszámolókból kiderült, az önkormányzati …