2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2022. 10. 27.

Témák:

– Bővíteni szeretné a hőcserélő kapacitását a Gyulai Várfürdő annak érdekében, hogy a téli időszakban egyáltalán ne használjanak gázt, hanem termálvízzel tudják fűteni a fürdőt. A grémium többek között döntött a helyi adóról szóló önkormányzati rendelet módosításáról is, és újabb öt éves megbízatást kapott a Gyulai Várszínház élén Elek Tibor.

– Hatvanhat éve hangzott el Gyulán Nádházi János máig emlegetett, nagy hatású beszéde, mely után békében, különösebb atrocitás nélkül zajlottak a városban a forradalmi események. Csütörtök délután újra megkoszorúzták az ’56-os hős emléktábláját a városháza bejáratánál.

– Nemcsak a szórakozást szolgálták, hanem más kultúrák megismerését is elősegítették az Implom iskolában megrendezett, Halloweenhez kötődő programok. Szerda délután óvodásokat és szüleiket láttak vendégül.

– Battonya közelében fogtak el a rendőrök egy embercsempészéssel gyanúsítható pakisztáni állampolgárt. Négy, hazánkba illegálisan érkezett honfitársának akart segíteni az országhatártól továbbutazni. Őt őrizetbe vették, utasait ellen pedig idegenrendészeti eljárás indult.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …