2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2022. 12. 21.

Témák:

– Az energiaárak emelkedése, a forint árfolyamromlása és az alapanyagárak drágulása miatt kivételesen nehéz időszakon van túl a Gyulahús. Daka Zsolt ügyvezető a 3Témában beszélt arról, hogy mindezek ellenére várhatóan nyereséggel zárják az évet.

– A város valamennyi idős otthonában, illetve az idősek klubjaiban is megünnepelték a karácsonyt. Mi a magyarvárosi klubban jártunk. -felhős időben lesz részünk, estig számottevő

– Óvodás grassroots fesztivált rendeztek a napokban városi sportcsarnokban. A programban már 13. éve vesznek részt a gyulai intézmények mellett Szabadkígyós, Elek, Doboz, Sarkad és Méhkerék óvodái.

– Nagy Márta festményei tekinthetők meg a postagalérián. Az alkotó kiemelte, célja, hogy érzéseket közvetítsen képeivel az emberek felé.

– Többek között állateledelből és plédekből álló adományokkal segítették a Karácsonyi János Katolikus Gimnázium diákjai és tanárai az Állatotthon Alapítványt. A kezdeményezéshez csatlakozott Görgényi Ernő polgármester is, aki 10 zsák kutyatáppal segítette a négylábúakat.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …