2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 05. 03.

Témák:

– A korábbi évek stratégiai fókusza a látogatószám emelésről, illetve a szolgáltatási minőség emeléséről szólt, a jövőben viszont a hatékony üzemeltetés kerül a középpontba – mondta Kun Miklós. A Gyulai Várfürdő ügyvezető igazgatója a 3Témában kiemelte, hamarosan megújul a Lovarda, valamint bevezetik a készpénz mentességet. Az 50 méteres versenyuszoda május 6-án, szombaton várja újra az úszókat.

– Külön címmel nyílt meg kedd délután Steigerwald István kiállítása a művelődési központban. A festőművész úgy fogalmazott, leginkább az emberi indulatok motiválják az alkotás során.

– Nemzetközi utánpótlás labdarúgó tornát rendezett a hétvégén a Gyulasport. Az esemény a Champions Trophy egyik magyarországi selejtezője volt.

– A fekete bojtárként is emlegetett Sinka Istvánról nyílt kiállítás a gyulai könyvtárban. A tárlat bemutatja a költő életét, és kitér Békés vármegyei kötődésére is.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …