2024. február 23., péntek
FONTOS

A munkába való visszatéréssel foglalkoztak a baba-mama klub résztvevői

A kisgyermekes szülők körében sokakat érdeklő, interaktív délelőttöt szerveztek május 16-án, a Ciróka-maróka baba-mama klubba, ahol a keddi foglalkozás témája az volt, hogyan térhetnek vissza a munka világába.

A tematikus délelőttöket a klubtagok érdeklődési köre szerint építik fel, ahol a szülők és gyermekek kellemes hangulatban, felhőtlen játék közben ismerkedhetnek egymással, mondta Simon Barbara, az esemény szervezője.

Saját vállalkozása van a két kisgyermekes édesanyának és egyben a „Hova tovább a munkába?” interaktív program témavezetőjének, dr. Altorjay Eleonórának. A jogász és munkaügyi szakértő évek óta tagja a baba-mama klubnak, azóta önkéntesként segít eligazodni az anyatársaknak a jogszabályok útvesztőiben.

Folyamatos képzésre, tanulásra, új szakmák szerzésére és akár vállalkozás indítására biztatja a kisgyermekükkel otthon lévő szülőket Altorjay Eleonóra. A baba-mama klubban segítséget és támogatást kaphatnak a szülők egymástól, mellette barátságok születhetnek kicsik és nagyok közt egyaránt.

 

Nézze meg ezt is:

Húsz éve szentelték püspökké Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspököt

Kiss-Rigó Lászlót II. János Pál pápa 2004. január 24-én pudenzianai címzetes püspökké és az Esztergom-Budapesti …