2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 05. 18.

Témák:

– Kettős évfordulót ünnepel idén a gyulai felsőoktatás. Harminc éve indult el a városban az egészségügyi, húsz éve pedig a szociális képzés. A Gyulai Felsőoktatás Napján az ezekhez a tudományterületekhez kapcsolódó témákkal foglalkoztak.

– A repce virágzásával, május elején kezdetét vette hazánkban a méhészeti szezon. A virágzást követő héten már javában zajlik a pergetés a méhészetekben és az is látható, milyen termésre számítanak az idén a termelők repcemézből.

– Május 8. és 14. között tehergépkocsikat és autóbuszokat ellenőriztek a rendőrök. Békés vármegyében 71 alkalommal állapítottak meg jogsértést.

– Munkajoggal, társadalombiztosítással és vállalkozásmenedzsmenttel kapcsolatos kérdésekkel várták az édesanyákat a Ciróka-maróka baba-mama klub keddi foglalkozására. Az interaktív beszélgetés központi témája az volt, hogyan térhetnek vissza a kisgyermekesek minél zökkenőmentesebben a munka világába.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …