2024. május 6., hétfő
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 06. 14.

Témák:

– Mindenkit szolgálnunk kell! – hangsúlyozta a papi feladatokkal kapcsolatban szerda délelőtt Kiss-Rigó László püspök. A Szeged-Csanádi Egyházmegye Gyulán megrendezett papi találkozóján megáldották azokat az olajokat, melyeket a szentségek kiszolgáltatásánál használnak, és a jubiláns papokat is köszöntötték.

– A Véradók Világnapján, a véradás jelentőségére hívta fel a figyelmet a gyulai önkormányzat új kezdeményezése. A véradásra ösztönző bejelentés és hosszú távú program mintegy 1500 dolgozót érint az önkormányzatnál és a hozzá tartozó intézményeknél, ahol szabadnappal és jubileumi pénzjutalommal köszönik meg a jövőben a munkavállalók segítségnyújtását.

– A sport és a győzelem ünnepén a városházán köszöntötték a kiváló gyulai sportolókat. Az eseményen elismerték mindazon diákokat, akik kimagasló sikereket értek el. Az idén tíz gyulai fiatal a „Magyarország jó tanulója, jó sportolója” miniszteri oklevelet is kiérdemelte.

– A közönség, valamint a szakma érdeklődése is hanyatlani kezdett az elmúlt években a Shakespeare Fesztivál iránt – fogalmazott Elek Tibor. A Gyulai Várszínház igazgatója 3Téma című műsorunkban kiemelte, a jubileumi, 60. évad során többek között a korábbi évek zenei fesztiváljainak továbbfejlesztésével, a Free Zenei Fesztivállal várják majd az érdeklődőket Gyulára.

– Öt frissen végzett tiszthelyettes kezdte meg szolgálatát a Békés vármegyében.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 29.

Témák: – Összesen közel hétszáz sportember részvételével rendezték meg szombaton a Fuss a sérült gyermekekért! …