2024. május 7., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 06. 23.

Témák:

– Elkészült a Magvető Református Általános Iskola és Óvoda új épülete. A gyerekek már birtokba vették a létesítményt, a szeptemberi átadást követően pedig három csoportban, összesen 72-en kezdik meg a következő nevelési évet.

– Indián táborban töltik a hetet a gyulavári Bay-s alsós gyerekek, csütörtökön a program részeként vízre szálltak az Élővíz-csatornán. A harminc táborozó az indián kenukban a vízisport örömeivel ismerkedett, mellette az élővilág szépségeire is rácsodálkozhatott.

– Az idei nyár első hőhullámában a folyadékfogyasztás kiemelt jelentőségére és a bőr védelmére hívta fel a figyelmet Horváth Imre háziorvos. Az orvosi tanácsok nem csak az idősebbeknek segíthetnek, hanem a fiatalabbaknak is szolgálhatnak praktikus megoldásokkal.

– A balesetek, tragédiák megelőzése érdekében fontos, hogy minden fürdőző, vízijárművet használó tisztában legyen a szabad vizekre vonatkozó alapvető szabályokkal. Ezek betartása érdekében a Békés vármegyei rendőrök folyamatosan tartanak vízi rendészeti ellenőrzéseket a Körösökön.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 05. 02.

Témák: – Együttműködési megállapodást kötött Gyula a Nemzeti Tudósképző Akadémiával és a Nemzeti Orvosbiológiai Alapítvánnyal. …