2024. április 28., vasárnap
FONTOS

Együttműködnek a helyi gazdaságfejlesztés érdekében

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött Békés Vármegye Önkormányzata a Magyar Bankholding Zrt-vel.

A hétfőn aláírt megállapodás értelmében a bankcsoport tagjai mind projektfejlesztési, mind működésfinanszírozási tapasztalataikat, szaktudásukat még koncentráltabban kívánják a vármegyei-, valamint régiós-, − elsősorban fenntarthatósági és zöld − fejlesztési elképzelések szolgálatába állítani.

A most megkötött megállapodás alapján a felek fokozottan keresik az együttműködési lehetőségeket az önkormányzati infrastruktúra fejlesztése, az önkormányzatok és KKV-k energetikai fejlesztése, a
foglalkoztatási hatékonyságot eredményező gazdaságfejlesztés, valamint a KKV-k és az agrárium fenntartható fejlesztésének területein.

Az MBH Bank széleskörű szolgáltatással segít összeállítani a helyi fejlesztési programokhoz, projektekhez szükséges fenntartható finanszírozási eszközöket. Ennek során komplex települési- és városfejlesztési tanácsadást, valamint igény esetén zöld (fenntarthatósági) és digitális célokat szolgáló teljeskörű pályázati menedzsmentet kínál.

Támogatást nyújt továbbá a célok megvalósítását leginkább elősegítő finanszírozási struktúra (hitel, tőke, kötvény, leasing, faktoring stb.) összeállításában is.

Nézze meg ezt is:

Szintézis: B. Jász Jolán képeiből nyílt tárlat a Kohán képtárban

  B. Jász Jolán Szintézis című kiállítását Bagyinszki Zoltán fotográfus nyitotta meg, aki a művész-tanárt …