2024. május 5., vasárnap
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 08. 14.

Témák:

– Nem lehet félelemben élni – fogalmazott Kiss-Rigó László a Nádi Boldogasszony búcsún. A szeged-csanádi püspök kiemelte, okunk lehet félni többek között a jövő bizonytalanságától, de a hívő embernek nincs oka rá. A püspök az eseményen megáldotta a Nádi Boldogasszony kegykép új koronáját és az aranyszívet.

– Kölcsönösen jó gyakorlatokat tanulhatnak egymástól azok a civil szervezetek, melyek élő kapcsolatot ápolnak egymással. A napokban kecskeméti és kovásznai küldöttség látogatott Gyulára.

– Cukorbeteg gyermekek részvételével, hétfőn egyhetes nyári napközis tábor vette kezdetét Békéscsabán, a Békés Vármegyei Központi Kórház Gyermekdiabétesz Gondozója szervezésében. Az Erzsébet Alapítvány támogatásával megvalósuló programon húsz gyermek töltheti felhőtlenül a nyári napokat, betegségtudat nélkül.

– Természetkárosítás bűntette miatt emelt vádat és vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt egy 56 éves, büntetlen előéletű gyulai férfival szemben a Gyulai Járási Ügyészség. A férfi a tanyáján számos egzotikus madarat tartott kedvtelésből, de illegálisan.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 29.

Témák: – Összesen közel hétszáz sportember részvételével rendezték meg szombaton a Fuss a sérült gyermekekért! …