2023. szeptember 25., hétfő
FONTOS

Sikeres volt Gyulán a diákmunka program

Rendkívül sikeres volt a „Nyári diákmunka 2023”a gyulai fiatalok körében. A városban összesen százharmincnyolc diák, egy hónapon keresztül dolgozott többek között a várszínházban, a polgármesteri hivatalban és más közintézményeknél.

A fiatalok napi négyórában dolgoztak, havi burttó 116 000 forintos munkabérért, fogalmazott Görgényi Ernő. A polgármester kiemelte, a szabadon költhető zsebpénz is fontos a fiataloknak, de ezen túlmutat a valódi értéke.

A polgármesteri hivatalban dolgozó diákok üde színfontjai voltak nyáron az intézménynek, mondta a polgármester, a munka során szerzett tapasztalataikat, élményeiket érdemes meghallgatni.

A Gyulán dolgozó fiatalok júliusban és augusztusban a város több intézményében beleláthattak az ott folyó napi munkavégzésbe. A tapasztalataik, a pozitív élményeik akár iránytűként is szolgálhatnak a későbbi pályaválasztásukhoz, amely a diákmunka program egyik nagy hozadéka.

Nézze meg ezt is:

Harmincezer látogató volt kíváncsi a búcsúzó Sisi tárlatra

  Szombat délután megérkezett a Sisi kiállítás harminc-ezredik látogatója, akit elsőként Fekete-Dombi Ildikó, a látogatóközpont …