2024. május 5., vasárnap
FONTOS

A beilleszkedést segíti a Göndöcs Diáknapok

Hagyományosan a tanév elején szervezik a Göndöcs Diáknapokat elsősorban azért, hogy megkönnyítsék az újonnan érkezett tanulók beilleszkedését, mellette könnyed, felhőtlen iskolakezdést nyújtsanak valamennyi diáknak.

A tavalyi diáknapok sokat segítettek az osztálytársak és az iskola megismerésében Lőrincz Krisztiánnak. Három éve tanul az iskolában közszolgálati rendészeti technikusként Kolozsi Zoltán. Mohácsi Karolina már maga is bekapcsolódik a diáknapok szervezésébe.

A diáknapi programok egy vetélkedő köré épülnek, ahol bárki kipróbálhatja magát a tizenhárom állomáson, fogalmazott Fekete Szabolcs. Az oktatók szervezik a különböző feladatokat, ezeken a diákok pontokat gyűjthetnek, végül értékes nyereményekkel jutalmazzák a legjobbakat. Az intézményvezető elmondta, mi a célja a különböző tematikájú állomásoknak.

A Göndöcs Diáknapok rendezvénye a közösségépítésről szól, amelynek az is része, hogy a tanulók megismerkedjenek a város nevezetességeivel, a legfontosabb közintézményeivel, tovább segítve ezzel is az új diákok beilleszkedését.

Nézze meg ezt is:

Újra kiadták “A gyulai Józsefváros története” című kötetet

    Két témában tartott sajtótájékoztatót Gyulai Évszázadok Alapítvány és a Gyulai Városbarátok Köre. Durkó …