2024. április 27., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 09. 22.

Témák:

– Közel 300-an vettek részt azon a családi napon, melyet a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató szervezett. Az esemény jó alkalmat teremtett arra, hogy a megjelentek megismerhessék azokat a társakat, akik a vármegyében hasonló helyzetben élik a mindennapjaikat.

– Autómentes napot rendeztek péntek délelőtt, Gyulán. Az esemény célja az volt, hogy felhívják a óvodás korú gyermekek figyelmét a fenntartható városi közlekedésre.

– Fehér galambot engedtek el a vármegyei Fidesz frakció tagjai az Élővíz-csatorna partján. A jelképes gesztussal arra szerették volna felhívni a figyelmet, hogy közös ügyünk a béke előmozdítása – különösen a szomszédunkban zajló háborút illetően.

– Nagy Tiborné Lakatos Ágnes képeiből nyílt kiállítás a gyulai postán. Az orosházi alkotó leginkább tájképeket hozott a fürdővárosba.

– Az elmúlt hétvégén újra megrendezték a Gyulai Csillagászati Napokat. Az esemény fő attrakciója az a naptávcső volt, melyet bárki kipróbálhatott.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …