2024. április 28., vasárnap
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 09. 29.

Témák:

– Az év első nyolc hónapjának bevétele meghaladja a 2022-es, hasonló időszakra vonatkozó eredményeket Gyula legnagyobb szálláshelyén. A főszezon soha nem látott sikert hozott számukra, amihez hozzájárult az is, hogy júliusban átadták a felújított, immár négycsillagos Munkácsy szárnyat.

– Nemzedékek, nemzetségek, dinasztiák: ezzel a címmel rendezték meg a levéltár őszi, gyulai konferenciáját. A program témáját az élet hozta, ezek a történetek ugyanis egyre jelentősebbek az intézmény hétköznapi életében.

– A természettudományok népszerűsítését célozza az a program, amelyet az Erkel Ferenc Gimnázium ebben a tanévben újdonságként szervezett nyolcadikos diákok számára. Az Öveges laborprogramokon résztvevők a biológia és a kémia világával ismerkedhetnek meg.

– Csütörtökön Gyulán találkoztak az 1953-ban, az egykori Erkel Ferenc Általános Gimnáziumban érettségizett 4. a osztály tagjai. A gimnázium történetében először tartott, hetvenéves érettségi találkozón ketten vettek részt, hárman az egészségi állapotuk miatt nem tudtak jelen lenni, harmincheten pedig már valahol messze ünneplik a kerek évfordulót.

– Az elmúlt hétvégén újra kisállatbörzét tartottak a gyulai sportcsarnok parkolójában. A tenyésztők leginkább a nyári szaporulatot értékesítették.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …