2024. április 28., vasárnap
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 10. 11.

Témák:

– Két fontos útszakasz is megújult Békés vármegye keleti részén. A témában szerda délelőtt, Sarkad külterületén tartottak sajtótájékoztatót.

– Idén is végeznek lisztérzékenységi szűrést a gyulai általános iskolások körében. A hazánkban még mindig különlegesnek mondható téma részleteit szerda délután, a Karácsonyi általános iskolában mutatták be.

– Erasmus+ információs napot tartottak a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai karán. Az eseményen az aktuális információk mellett a külföldön való boldogulásról is hallgathattak előadást a megjelentek.

– A megelőzéssel tehetjük a legtöbbet az internetes, valamint a telefonos csalások ellen – fogalmazott Szombati Andrea. A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője 3Téma című műsorunkban emellett felhívta a figyelmet a kerékpáros közlekedésre is, hiszen az elmúlt nyolc hónap alatt több, mint 50 személyi sérüléssel járó balesetet okoztak biciklisek térségünkben.

– Szombaton, a Göndöcs-kertben rendezték meg a Vármegyejárás nyolcadik állomását Gyulán. Az érdeklődőket színpadi előadások, játékos feladatok, valamint fegyver- és viselet bemutató várta.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …