2024. április 28., vasárnap
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 10. 19.

Témák:

– Szembe kell mennünk azzal a pesszimista hozzáállással, hogy innen el kell menni – mondta Takács Árpád főispán. A szerda délutáni eseményen a kormányhivatal és békéscsabai röplabda klub kötött együttműködési megállapodást, melyhez több más szervezet, így a Gál Ferenc Egyetem is csatlakozott.

– Elek számára kiemelkedő, történelmi pillanat jött el – fogalmazott Fazakas Gusztáv plébános. Békés vármegye második legnagyobb katolikus temploma az eleki Sarlós Boldogasszony-templom, melynek süvegét csütörtökön emelték le.

– Továbbtanulási börzét szerveztek a gyulai 7-8. osztályos diákoknak a művelődési központban. A gyulai, békési, békéscsabai, kétegyházi és sarkadi kiállító iskolák részvételével, több száz érdeklődő látogatott el a rendezvényre.

– Az őszi időszakra nem jellemző nyitva tartással készülnek az előttünk álló, közel három hétre a gyulai kiállítóhelyek. Az ünnepek és az őszi szünet miatt a múzeumok hétfőn sem zárnak be.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …