2024. április 27., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 10. 25.

Témák:

– 24 civil szervezet 700 kilogramm liszt adományt kapott, az erről szóló levelet szerda délelőtt vehették át a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés vármegyei igazgatóságán. A Magyarok Kenyere program segítségével idén közel 40 ezer kilogramm búzát sikerült összegyűjteni, valamint több, mint 300-an adományoztak.

– Három színház koprodukciója érdekezett szerda este a kamarába. Ez alkalommal Mrozek: Emigránsok című előadását láthatta a gyulai közönség.

– A középiskolás diákokat szólítja meg a Gál Ferenc Egyetem a következő hetekben. A „Legkiválóbb Ápolójelölt” és a „Dél-Alföld legjobb egészségturizmus szervezője” címek elnyerésére hívják a régió fiataljait. Mindemellett már zajlik a Felvételizők Napja szervezése is. A 3 Témában Beke Szilviával, a GFE gyulai dékánhelyettesével beszélgettünk.

– Negyvenketten mérettették meg magukat azon a nemzetközi sakkversenyen, melynek szombaton Gyula volt a helyszíne. A szervezők azt tapasztalták, hogy ez a szellemi sport évről-évre több fiatalt mozgat meg.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …