2024. május 2., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 11. 21.

Témák:

– Nemcsak a Munkácsy tárlat előkészítése zajlik ezekben a napokban a gyulai Erkel Ferenc Nonprofit Kft szervezésében. Kedd délután megérkeztek a magyar történelmi festészet másik nagy alakjának, Benczúr Gyulának a munkái a Kohán képtárba.

– A görögkatolikus lelkészség szervezésében tartottak ünnepi koncertet a gyulai Nádi Boldogasszony. templomban. A Szent Efrém kórus fellépésén a karácsonyi ráhangolódás került fókuszba.

– A Békés Vármegyei Önkormányzat „Hagyomány, érték, közösség Békés vármegyében” rendezvénysorozatának újabb programja érkezett kedden a gyulai Vigadóba. Az eseményen a Gyulai és Békéscsabai Szakképzési Centrumok valamennyi iskolája képviselte magát, a térségből érkező diákok a vármegyei mesterségekkel ismerkedhettek.

– Német prózamondó versenyt rendeztek a Máriás-házban. A 20. alkalommal életre hívott “Ki mondja szebben?” megmérettetésen 36-an indultak.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 25.

Témák: – Számos témával foglalkozott csütörtöki ülésén a gyulai képviselő-testület. A beszámolókból kiderült, az önkormányzati …