2024. április 27., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 12. 04.

Témák:

– Ne csak a koszorún, hanem a szívünkben is gyújtsuk meg a fényt – hangzott el a vasárnap esti, városi, adventi ünnepségen. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester arra hívta fel a figyelmet, bármilyen nehéz is a várakozás, mégis meg kell élni azt.

– Péntek délután a többszörös véradókat köszöntötte a Magyar Vöröskereszt Területi Szervezete a gyulai tagkórház Árvay-termében. A véradók napján az önzetlen segítségnyújtókra és a véradás kiemelt társadalmi ügyére irányult a figyelem.

– Múzeumi csúcstechnológiával várják az Almásy-kastélyban csütörtök délután nyíló Munkácsy kiállítás leendő látogatóit. Az eredeti, nagy értékű műalkotások mellett nemcsak a mesterséges intelligencia jelenik meg, hanem közvetett módon Latabár Kálmán és Andy Vajna is.

– Több ezer hamis elem, hangszóró és kontroller spanyolországi útjának vetettek véget a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei Gyulánál. A csaknem 32 millió forint vagyoni hátrányt okozó termékek egytől-egyig a NAV bűnjelraktárába kerültek.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …