2024. április 27., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 12. 07.

Témák:

– Az Almásy-kastély Látogatóközpont történetének eddigi legjelentősebb eseményeként beszélt Fekete-Dombi Ildikó a csütörtökön megnyílt Munkácsy: a sikersztori című kiállításról. A másfél milliárd forint biztosítási összegű tárlat révén olyan művek láthatók Gyulán, melyek a világ bármelyik nagy múzeumában megállnák a helyüket.

– Szerda délután kereste fel a Mikulás a gyulai gyermekosztályt. A gyerekeknek ezúttal is Görgényi Ernő polgármester hozott ajándékot.

– Ellátogatott a Mikulás a Gyulai Várfürdő fiatal úszóihoz is. A szervező alapítvány vezetője, Kiss Tamásné azt mondta, szükség van az ilyen programokra, amikor az úszók kicsit kiléphetnek a megszokott keretek közül.

– Egy 11 éves gyulai diák, Balogh Mátyás mutatja be képeit ezekben a napokban a Postagalériában. A fiatalember elmondta, a jövőben szeretne még sokat tanulni, hogy nagyobb tárlatokon is bemutatkozhasson.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …