2024. május 3., péntek
FONTOS

Változik a művelődési központ nyitva tartása

A karácsonyi ünnepek alatt változik művelődési központ és a játszóház nyitva tartása, a téli szünet után pedig a Vigadóba költözik a kulturális intézményben működő több mint harminc közösség, hívta fel a figyelmet Repisky Dániel ügyvezető a napokban.

A művelődési központ karácsony előtt, december 22-től bezárja a kapuit, a Játszóház ünnepi nyitva tartás szerint várja a szórakozást keresőket. Repisky Dániel elmondta, szenteste és szilveszterkor 14 óráig várják a gyerekeket, karácsony két napján és újévkor zárva tartanak, a két ünnep közötti időszakban 10 és 18 óra között fogadják a családokat.

Az ügyvezető kiemelte, a művelődési központ valamennyi csoportja a tavalyi gyakorlatnak megfelelően, a téli szünidő után átköltözik a Vigadó épületébe.

A téli hónapokban változatlanul segítik az intézményben működő csoportokat, emelte ki Repisky Dániel. Ezeknek a közösségeknek nem csak helyszínt biztosítanak akár évtizedek óta, hanem szoros együttműködésben fogalmaznak meg távolabbi célokat, vagy szerveznek közösen rendezvényeket.

A Vigadó várhatóan március végéig ad otthont a művelődési központban működő közösségeknek és kulturális programoknak.

Nézze meg ezt is:

Adományokkal segítettek a vadászok

Hétfőn hiánypótló orvosi eszközök beszerzéséhez kapott segítséget a Békés Vármegyei Központi Kórház Gyemekosztálya. Az Országos …