2024. május 3., péntek
FONTOS

Eseménydús év előtt a Mi egy Másért

Színes tervekkel készül erre az évre a Mi egy Másért Gyulai Gyermekekért és Ifjúságért Közhasznú Egyesület.

Az idén a már jól ismert programok mellett első alkalommal életre hívott eseményeket is terveznek, ugyanakkor végzik az ifjúságsegítő tevékenységüket is. Az idén tízéves fennállását ünneplő Gyulai Ifjúsági Központban működő Mi egy Másért Közhasznú Egyesület számos programmal készül erre az évre.

Szabó Enikő alelnök elmondta, február elején egy dinoszaurusz makett kiállításra várják majd a gyulai gyerekeket, márciusban pedig egy elsőalkalmas eseményt szerveznek.

A gyulai diákokhoz igyekeznek minden, őket érintő fontos információt eljuttatni, mondta Szabó Enikő. Ez leginkább az erre a célra létrehozott közösségi médiafelületen, illetve az iskolai KRÉTA-rendszeren keresztül történik. Februárban és májusban küldenek egy-egy nagyobb infócsomagot a diákoknak, amelyben többek között már a nyári diákmunka is szerepelni fog. Az alelnök kiemelte, a nyár meghatározó programjának is megvannak már a részletei.

Az év második felének is megvannak már a tervei a gyulai Mi egy Másért Egyesületnek, ezek közül kiemelendő a kortárssegítő képzésük.

 

Nézze meg ezt is:

Adományokkal segítettek a vadászok

Hétfőn hiánypótló orvosi eszközök beszerzéséhez kapott segítséget a Békés Vármegyei Központi Kórház Gyemekosztálya. Az Országos …