2024. május 4., szombat
FONTOS

Második alkalommal rendezték meg a Gyulai Iparos Bált

Szombaton a közösségépítésről, a szórakozásról és a hagyományéltetésről szólt a Gyulán rendezett, II. Iparos Bál.

A kisvállalkozói kört, a kiskereskedőket az iparosságot és kisiparosokat megszólító eseményen közel százan vettek részt.

Szombaton második alkalommal rendezték meg a gyulai iparosság közösségépítő, báli rendezvényét. A közel száz fős eseményen a szórakozás mellett az is fontos volt, hogy a résztvevők megbeszélhessék az őket érintő témákat, és közös célokat fogalmazzanak meg. A testület életében jelentős változást hozott a tavaly ősszel megtartott tisztújítás, mondta Werner György alelnök.

Elhivatottság, szakmai alázat jellemzi az új vezetőséget, amellyel erős érdekképviselet megszervezésére törekednek. Az alelnök kiemelte, a jövő szempontjából mindenképpen pozitív, hogy már januárban új tagokkal bővült a létszámuk. Ennek megfelelően szélesebb körben tudják az idei terveket összeállítani, és előkészíteni a programokat.

A Gyulán tevékenykedő alkotó emberek közössége nagy erőt képvisel a város életében, hangsúlyozta Werner György. Az alelnök kiemelte, olyan ötleteik is vannak, amelyek egy teljesen új réteget  szólítanak majd meg a városban. A gyűjtőmunka és az előkészítés már elindult ez ügyben, most azonban a közeli tervek állnak a középpontban.

Az iparos szakmában tevékenykedő gyulai közösség a báli forgatag után, újult erővel és optimista szemlélettel kezdte meg a 2024-es esztendőt.

 

Nézze meg ezt is:

Több épület felújítását jelentette be Soltész Miklós Gyulán

15 millió forintot biztosít a Kossuth téren található Szentháromság kápolna tornyának műemléki felújításához a Miniszterelnökség …