2024. február 27., kedd
FONTOS

Két lány mentette meg Gyulán egy idős néni életét

Kedd reggel is az egyik hídnál találkozott munkába menet Kurucz Boglárka és Ugor Orsolya, amikor a közeli csatornából hangokat hallottak. Ott egy idős hölgyre bukkantak, aki láthatóan nem volt jó állapotban.

A gyulavári idősek klubjának fiatal munkatársai nem haboztak, amikor arról volt szó, hogy segítséget nyújtsanak, ugyanakkor többen is elmentek az eset mellett úgy, hogy nem álltak meg. A mentést nagyban nehezítették a körülmények, de végül a mentők és az egyik, arra kerékpározó tűzoltó kiemelték az idős hölgyet.

Szerda délben Görgényi Ernő polgármester emléklappal és ajándékkal lepte meg a Gyulavári idősek klubjának két munkatársát. A polgármester hangsúlyozta, azt gondolhatnánk, hogy ilyen helyzetben mindenki segítene, de sajnos ez nem így van.

Mint utóbb kiderült, az idős nő stroke-ot kapott, ezért esett a csatornába. A magatehetelen embert a két lány nem tudta kihúzni, viszont azzal, hogy segítséget hívtak, megmentették az életét, a mentők ugyanis a szakszerű ellátást követően kórházba szállították őt.

Nézze meg ezt is:

Párkapcsolati tréning Hegyi Barbarával és Seress Zoltánnal

  Napokkal ezelőtt nem lehetett már jegyet venni a Gyulai Várszínház péntek esti előadására. A …