2024. április 27., szombat
FONTOS

Toronymagasan a GFE

A Gál Ferenc Egyetem képzéseivel találkozhatnak mindazok, akik Békéscsaba legnagyobb bevásárlóközpontjába látogatnak a napokban.

A jelentkezési határidő végéig a bevásárlótér négyszintes magasságában molinókon jelennek meg a GFE campusai.

A február közepét megelőző időszak minden felsőoktatási intézmény számára hatványozottan fontos, hiszen ezekben a hetekben zajlik a hallgatói toborzás hajrája, fogalmazott Árpási Zoltán dékán. A békéscsabai kar sem kivétel ez alól, itt is megpróbálják a lehető legtöbb csatornán elérni a fiatalokat, és minél szélesebb körben népszerűsíteni képzéseiket. A dékán hangsúlyozta, Békéscsaba legnagyobb bevásárlóközpontja forgalmas, sokakat vonzó helyszín, többek között ezért is használják évről-évre a hirdetési felületeiket a népszerűsítési kampányukhoz. Az elérés hatékonyságát a már felvett hallgatókon keresztül tudják mérni.

Beérett az a sokéves munka, amelyet az évek alatt az egyetem a hallgatói létszám növelésébe fektetett, emelte ki Árpási Zoltán, ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy eljött a pihenés ideje. A dékán elmondta, a jövőre vonatkozóan határozott célkitűzéseik vannak, erről már a nemrégiben rendezett budapesti Educatio kiállításon is beszámoltak.

A GFE gazdasági karán elért eddigi eredmények azt erősítik tovább, hogy a vármegyei beiskolázás fontos terület, de országos kitekintésben is gondolkoznak a békéscsabai oktatási szakemberek.

Nézze meg ezt is:

Szintézis: B. Jász Jolán képeiből nyílt tárlat a Kohán képtárban

  B. Jász Jolán Szintézis című kiállítását Bagyinszki Zoltán fotográfus nyitotta meg, aki a művész-tanárt …