2024. április 16., kedd
FONTOS

Békés vármegyei testnevelőket és iskolákat díjazott a diáksport egyesület

Először a 2022/23-as tanévi Diákolimpia legaktívabb vármegyei iskoláit díjazták.

Az általános iskolák között az Orosházi Eötvös József Katolikus Általános Iskola végzett a harmadik helyen. A képzeletbeli dobogó második fokára az Implom József Általános Iskola állhatott, míg az első helyen a Kaszaperi Mátyás Király Katolikus Általános Iskola végzett.

A középiskolák mezőnyében a Békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium lett a harmadik, a Karácsonyi János Katolikus Gimnázium a második, az Erkel Ferenc Gimnázium pedig az első helyen végzett.

Az intézményeket követően Békéscsaba, Orosháza, Gyula, Mezőhegyes, Szeghalom, Gyomaendrőd, Szarvas, valamint Békés és körzete testnevelőit díjazták. Pluhár János, a 5-ös számú általános iskola testnevelője két díjat is átvett az eseményen. Kiemelte, mindig is az élete része volt a mozgás, és szeretné, ha a gyerekek is ebben nőnének fel.

Békés vármegye fiatal testnevelője díjat vehetett át Sztankovits Tamás, a Békéscsabai Kazinczy Ferenc Általános Iskola testnevelő tanára.

A Békés Vármegyei Diáksport Egyesület Békés vármegye diáksportjáért elismerést adományozott Prohászkáné Nemes Szilviának.

 

Nézze meg ezt is:

Ezeket a terveket valósítaná meg a következő öt évben Görgényi Ernő

    A megújult Százéves cukrászda udvarán, pénteken délután öt órakor kezdődött az a programismertető …