2024. július 20., szombat
FONTOS
rendörség

Cserbenhagyás, lopás, kifosztás és közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény Békésben

A 47-es főúton, Békéscsaba határában 2024. február 13-án 15 óra 45 perc körül egy kamion érintőlegesen összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő kisteherautóval.

Senki nem sérült meg, de a baleset után a kamion sofőrje nem állt meg, hanem elhajtott. Az eset egyik szemtanúja feljegyezte a balesetet okozó jármű rendszámát. A kamion sofőrjét a rendőrök előállították, a szonda ittasságot jelzett nála, így cserbenhagyás és ittas járművezetés gyanúja miatt is büntetőeljárás indult ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2024. február 13-án őrizetbe vett egy férfit, mert a gyanú szerint egy hete Békéscsabán, a Kossuth térről ellopott egy százezer forint értékű lezárt biciklit.

Orosházán, a Győri Vilmos téren 2024. február 13-án 16 óra körül egy fiatal elvett egy kerekesszékes férfitől egy hangszórót. A rendőrök a történtekről érkezett bejelentés után rövid időn belül elfogták a kifosztás bűntett elkövetésével gyanúsítható 23 éves orosházi fiatalembert. A hangszórót rögtön eladta, de a rendőrök a vevőtől lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

A 44-es főúton Gyula és Békéscsaba közötti szakaszán 2024. február 13-án 17 óra körül egy személygépkocsi nekiütközött egy kerékpárnak. A biciklit a gyanú szerint egy férfi fektette le keresztbe az útra, aztán otthagyta. A Gyulai Rendőrkapitányság a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt eljárást indított.

Betörtek egy házba 2024. február 13-án napközben Battonyán. A tulajdonos 17 óra után tett bejelentés az esetről, elmondta, hogy valaki benyomta az épület ajtaját és elvitt egy gázpalackot. A rendőrök elfogták a férfit, lefoglalták tőle a palackot és lopás miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Nézze meg ezt is:

Álságos portékák Gyulánál

  Egy fél kamionnyi hamis játékra és telefontartozékra bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) …