2024. április 28., vasárnap
FONTOS

Farsangoltak az idősek Gyulán

Összevont farsangi mulatságot tartottak a Galamb utcai Napsugár Idősek Otthona és Gondozó Házában.

A Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézményének dolgozói megelevenítették Zalatnay Saroltát, Korda Györgyöt és Balázs Klárit, KisGrofót, Nótár Maryt, Magyar Rózsát, Bangó Margitot, valamint Bódi Gusztit és Margót. Nóvé Lajosné Kocsis Anna 16 éve jár a klubba. Az összejövetelek általában csütörtökönként vannak, ilyenkor kártyáznak, malmoznak. A farsangi mulatságra különféle süteményekkel is készültek.

Hajnal Józsefné a Gyulaváriban található Szép Alkony Idősek Otthona és Gondozóházból érkezett a Galamb utcai eseményre. Kiemelte, a mindennapokban tűrni és tanulni kell egymástól, emellett pedig összecsiszolódni.

Az összevont farsangi mulatságon mind a nappali ellátás, mind a bentlakásos intézmény ellátottjai is részt vettek. Az esemény tematikája a hazai mulatós könnyűzene volt.

Az asztalokról nem hiányozhatott a szalagos fánk, melyeket az ellátottakkal együtt készítettek a gondozók. Emellett a nappali ellátásban lévő idősek is többféle édességgel érkeztek a zenés rendezvényre.

 

Nézze meg ezt is:

Szintézis: B. Jász Jolán képeiből nyílt tárlat a Kohán képtárban

  B. Jász Jolán Szintézis című kiállítását Bagyinszki Zoltán fotográfus nyitotta meg, aki a művész-tanárt …