2024. május 2., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 04.

Témák:

– Általában kevés az orvos és az ápoló, azonban ellenpéldák is akadnak. A Békés Vármegyei Központi Kórház gyermekosztályán jelenleg hat rezidens dolgozik, többségük itt is el tudja képzelni a jövőt, amit a jó légkör és a fejlődési lehetőségek erősítenek.

– Jótékonysági célokat is szolgált a gyulai román iskola szombat este megrendezett bálja. A résztvevők a szórakozás mellett az intézmény udvarának korszerűsítését segíthették.

– A mérséklődő takarmányárak kedvezően hatottak a kisállattenyésztők munkájára, így a szombati, gyulai börzén nagy volt a kínálat. A szárnyasok mellett a hó végi húsvéthoz kapcsolódóan nyulakat is láthattak az érdeklődők.

– Két akcióban nyolc kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható embert vettek őrizetbe a Békés vármegyei rendőrök. Egyikük, amikor rájött, hogy a nyomában vannak, próbált szabadulni az anyagtól, menet közben szórta ki a fehér port a kocsija ablakán.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 25.

Témák: – Számos témával foglalkozott csütörtöki ülésén a gyulai képviselő-testület. A beszámolókból kiderült, az önkormányzati …