2024. április 28., vasárnap
FONTOS

Düreres sikert hozott a kerékpáros ügyességi verseny

Már a pálya bejárásakor megállapíthatták a kistérségi, kerékpáros ügyességi verseny résztvevői, hogy nem lesz könnyű dolguk. Az írásbeli, KRESZ teszt után a fiatalokat a sportcsarnokban egy közel sem könnyű pályával várták.

Az első induló a düreres Mike Dávid volt. Az ő körén a többiek is láthatták, hogy itt nem a sebesség a fontos, sokkal inkább az ügyesség, a pontosság és a jó egyensúlyérzék.

A versenyt általános iskolások számára hirdették, de két kategóriára, kisebbekre és nagyobbakra osztották a jelentkezőket. A pályát is úgy állították össze, hogy legyen benne kihívás, ugyanakkor a legügyesebbek akár hibátlanul is végigmehettek rajta.

A Kerékpáros Iskola Kupán a lányok között a düreres Simon Csenge Anna, a fiúknál az ugyanezt az iskolát képviselő Mike Dávid győzött. A Ki a mester két keréken? versenyben is kettős Dürer siker született, a lányoknál Sánta Nóra, a fiúknál Molnár Tamás András bizonyult a legjobbnak. A győztesek a mezőhegyesi, vármegyei döntőn is részt vehetnek. Ha ott is elsők lesznek, az ország legjobbjaival mérhetik össze tudásukat.

 

Nézze meg ezt is:

Szintézis: B. Jász Jolán képeiből nyílt tárlat a Kohán képtárban

  B. Jász Jolán Szintézis című kiállítását Bagyinszki Zoltán fotográfus nyitotta meg, aki a művész-tanárt …