2024. április 29., hétfő
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 13.

Témák:

– Egy új tudományág, az onkodiabetológia születése Bánhegyi Róbert nevéhez és több mint két évtizedes kutatómunkájához köthető. A Békés Vármegyei Központi Kórház onkológiai centrumvezető helyettes főorvosa a 3Témában beszámolt a tudományterület fejlődéséről, a holisztikus szemlélet jelentőségéről és arról is, hogy a világon elsőként társaságot alapított az onkodiabetológia szereplőivel.

– A keresztény civilizáció támadás alatt áll – fogalmazott Azbej Tristan a keddi, Szarvason megrendezett fórumon. Az üldözött keresztényeket segítő programokért felelős államtitkár a programon kiemelte, a keresztényüldözés egyre nagyobb léptékű, több, mint 360 millió ember szenved emiatt a világon.

– Befejezi több évtizedes, közéleti pályafutását Ökrös István. A szerdai sajtótájékoztatón Görgényi Ernő polgármester mutatta be Szilágyi Terézt, aki folytatná a képviselői munkát.

– Pakisztánból érkeztek vendégek a gyulai baptista gyülekezethez. Hanoch Munir a szombati, ifjúsági alkalmon a muszlim többségű dél-ázsiai ország nehéz körülmények között élő keresztényeinek hitéletét mutatta be.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …