2024. április 29., hétfő
FONTOS

Szilágyi Teréz válthatja a visszavonuló Ökrös Istvánt

Ökrös István ugyan jó egészségnek örvend, de harminc évnyi képviselői munka után nem akar újabb ciklust vállalni, így a helyére új jelöltet kellett keresni – ezen gondolat jegyében vezette fel a szerda délutáni, az állatkórházban megtartott sajtótájékoztatót Görgényi Ernő polgármester.

Ökrös István felidézte, harminc éve, ugyanezen a helyen kezdődött a pályafutása, amikor az itt élő emberek megkérték, hogy képviselje őket. Ezt követően hétből hét választáson győzött, de humorosan fogalmazva azt mondta, vigyázott arra, hogy az utódjának is legyen munkája.

Szilágyi Terézzel kapcsolatban Görgényi Ernő kiemelte, tősgyökeres gyulai lakosról van szó, aki ebben a Magyarvárost, Kisvárost, részben a belvárost és egy jelentős külterületi részt magában foglaló körzetben él.

Szilágyi Teréz elmondta, munkája során nagy figyelmet fordítana a fásításra, az utak és a járdák javítására nemcsak bel-, hanem külterületen is, korszerűsítené a Rákóczi utcai játszóteret, a Szentháromság temető parkolóját, és bevonná a közösség életébe a Bárdos-tó környékét.

Nézze meg ezt is:

Közel hétszázan sportoltak a sérült gyermekekért

A videóban megnézhető, hogyan rajtolt el a tizenötödik Fuss a sérült gyermekekért! rendezvény hét és …