2024. április 27., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 27.

Témák:

– A hamarosan kezdődő eszközpark fejlesztéssel a Békés vármegye onkológiai betegeit ellátó gyulai központ felzárkózhat az ország sugárterápiás ellátásának az élvonalába – jelentette be a 3Témában Torday László centrumvezető főorvos. A műsorban többek között a jelentős beruházásról, az elmúlt időszak változásairól és az onkológiában jelentkező új kihívásokról beszélgettünk.

– A zene hozzájárul a személyiség harmonikus fejlődéséhez – hangzott el a már negyedik alkalommal életrehívott ünnepi gálahangversenyen. A zeneiskolában megrendezett eseményen hét művészeti iskola tanárai és diákjai léptek a színpadra.

– Hagyományteremtő szándékkal indították el azt a versenyt a Gál Ferenc Egyetem gyulai karán, mely a Dél-Alföld legjobb egészségturisztikai szervezőjét kereste. A győztes diák Békéscsabáról érkezett.

– Fórummal egybekötött városi borversenyt rendeztek a gyulai Vigadóban. Az eseményen immár 50. alkalommal mérettették meg portékájukat a helyi borászok.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …