2024. április 29., hétfő
FONTOS
A jó idő beálltával újra üzemelnek Gyulán a szökőkutak. Ezek a látványosságok a korábbi évekhez hasonlóan a város öt pontján teszik kellemesebbé az ott töltött időt. A Gyulai Közüzemi Kft munkatársai az elmúlt hetekben új helyzettel szembesültek, hiszen az üzemeltetést az elmúlt években végző munkatársaik az Alföldvízhez távoztak, így az idei szezon előkészítése tartogatott kihívásokat. Bányai György szavaiból kiderült, a szökőkutak üzemeltetése napi szintű feladatot jelent a társaságnak A szökőkutak hétköznap 11-től 13 óráig, majd 16 órától 21 óráig működnek, a hétvégéken 10-től 21 óráig folyamatosan üzemelnek. A Szent Miklós parkban a párásítót majd a melegebb idő beálltával indítják be. A városban jelenleg öt szökőkútban, vagy inkább szökőkút rendszerben gyönyörködhetnek a látogatók. Csak ezek feltöltéséhez mintegy 350 köbméternyi vízre volt szükség, a nyári hónapokban a párolgási veszteség napi szinten száz liter körül van.

Beindultak a gyulai szökőkutak

 

A jó idő beálltával újra üzemelnek Gyulán a szökőkutak.

Ezek a látványosságok a korábbi évekhez hasonlóan a város öt pontján teszik kellemesebbé az ott töltött időt. A Gyulai Közüzemi Kft munkatársai az elmúlt hetekben új helyzettel szembesültek, hiszen az üzemeltetést az elmúlt években végző munkatársaik az Alföldvízhez távoztak, így az idei szezon előkészítése tartogatott kihívásokat.

Bányai György szavaiból kiderült, a szökőkutak üzemeltetése napi szintű feladatot jelent a társaságnak.

A szökőkutak hétköznap 11-től 13 óráig, majd 16 órától 21 óráig működnek, a hétvégéken 10-től 21 óráig folyamatosan üzemelnek. A Szent Miklós parkban a párásítót majd a melegebb idő beálltával indítják be. A városban jelenleg öt szökőkútban, vagy inkább szökőkút rendszerben gyönyörködhetnek a látogatók. Csak ezek feltöltéséhez mintegy 350 köbméternyi vízre volt szükség, a nyári hónapokban a párolgási veszteség napi szinten száz liter körül van.

Nézze meg ezt is:

Közel hétszázan sportoltak a sérült gyermekekért

A videóban megnézhető, hogyan rajtolt el a tizenötödik Fuss a sérült gyermekekért! rendezvény hét és …