2024. május 2., csütörtök
FONTOS

Nagyobb az érdeklődés a nyári időszakra Gyula legnagyobb szálláshelyén

Nemcsak a húsvét, hanem előtte a március 15-ei hosszú hétvége is kiemelt ünnepi időszak volt Gyula legnagyobb szálláshelyén.

Mindkét esetben magas volt a foglaltság, közel telt házzal üzemelt a szálloda. Boros Zoltán igazgató kiemelte, már hagyomány, hogy ilyenkor a húsvét népszerűbb a vendégek körében. A tavaszi szünetnek köszönhetően többségében kisgyermekes családok látogattak a fürdővárosba. Ennek érdekében több, a fiatalabb korosztályt megszólító programokkal készültek. A vendégek egy része még Gyulán maradt a hosszú hétvégét követően is.

Az igazgató kiemelte, a május rendkívül erős hónapnak ígérkezik. Nem lesz olyan hétvége, amikor ne lenne valamilyen nagyobb rendezvény Gyulán.

A tavalyi év hasonló időszakához képest az idei nyárra már most 5-10 százalékos foglalási előny mutatkozik a korábbiakhoz képest. Időarányosan nagyobb az érdeklődés, így abban bíznak, hogy továbbra is hamarabb foglalnak a vendégek, és nem tolják ki ezt az utolsó pillanatig. Az igazgató kiemelte, ez azért fontos, hiszen jóval tervezhetőbb egy magas foglaltságú időszak.

 

Nézze meg ezt is:

Látványos menettel ünnepelték a munkát Máriafalván

Mazsorettek indították a menetet április harmincadikán, tíz órakor, a máriafalvi elő május elsején, a Wenckheim …