2024. május 28., kedd
FONTOS

Megújuló Visit Gyula Card, optimista várakozások a turizmusban

Visit Gyula Card néven 2012 óta működik a városban egy kártyarendszer, mely kedvezményeket vagy extra szolgáltatásokat biztosított az itt szállást foglaló vendégek számára.

A rendszer megérett a korszerűsítésre, ennek részleteiről Komoróczki Aliz ügyvezető beszélt a 3Témában.

Az alapvető koncepció ugyan nem változott, viszont egyszerűbbé vált a kártya használata. A vendég maga igényli a kártyát, a szállásadónak ezt csak jóvá kell hagynia. A vendég így már egy qr kóddal érvényesítheti a kedvezményeket. Jelenleg a rendszer tesztelése, a finomhangolás zajlik.

A nyárral kapcsolatban alapvetően bizakodó a hangulat a városban, a szállásadók sok vendégre és magas költési hajlandóságra számítanak.

A külföldről érkező vendégekkel kapcsolatban Komoróczki Aliz elmondta, messze a legtöbben továbbra is Romániából érkeznek Gyulára. A második helyen Szerbia, a harmadikon Szlovákia áll.

A gyulai turisztikai marketing egyértelműen dél-keleti szomszédunk felé irányul, a kampány Kolozsvár és Brassó mellett főleg Bukarestet célozza, de online marketing eszközökkel és study tourok révén is igyekeznek csábítani a vendégeket.

Nézze meg ezt is:

Békés az ország legzöldebb vármegyéje 2024-ben

Május 24-én rendezték meg a Virtuális Erőmű Program XIV. Díjátadó Gáláját Budapesten, a Parlamentben. Az …