2024. május 1., szerda
FONTOS

Karitatív rangadóra készülnek

A Gyulasport Nonprofit Kft cégfilozófiájának kiemelt területe a karitatív segítségnyújtás, ami a jövő hétvégi NB II-es női kézilabda bajnoki mérkőzésen is megjelenik.

A fontos rangadó teljes bevételét egy nagybeteg, hároméves kisfiú javára ajánlják fel.

Nem első alkalommal áll jó ügy mellé a Gyulasport Nonprofit Kft, szerteágazó tevékenységükben évek óta rendszeresek a karitatív megmozdulások. Ezúttal egy olyan hároméves kisfiút segítenek, aki számára a gyógyulást csak egy Egyesült Államokban elérhető génterápia jelentheti, fogalmazott Kertes István ügyvezető. Ádin a szüleivel Debrecenben él, viszont az édesanyja a középiskolai éveit Sarkadon töltötte, ahol aktívan kézilabdázott. Kertes István elmondta, ezért született meg a gondolat, hogy a segítő szándékot összekapcsolják a kézilabdával.

Az előzetes tervek szerint Ádin szülei is a lelátóról követik majd a mérkőzést, mondta Kertes István. Az ügyvezető kiemelte, egy gyűjtőpont is lesz a tornacsarnokban Ádin javára, ahol egy perselybe lehet plusz pénzadományt elhelyezni a belépőjegyek megvásárlásán felül. A rangadó végén a teljes bevételt átadják a szülőknek, remélve, hogy azzal is közelebb kerülnek a gyógykezelés 1,3 milliárd forintos összegéhez. Kertes István hangsúlyozta, egyrészt bízik a sportszerető szurkolók részvételében, másrészt a Gyulasportos lányok győzelmében.

A kézilabda rajongóit, a sportszeretőket és a segíteni vágyókat is várják április 27-én, 18 órától a városi tornacsarnokban a Gyulasport – ENUSE NB II-es női kézilabda mérkőzésre.

Nézze meg ezt is:

Látványos menettel ünnepelték a munkát Máriafalván

Mazsorettek indították a menetet április harmincadikán, tíz órakor, a máriafalvi elő május elsején, a Wenckheim …