2024. április 30., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2023. 05. 31.

Témák:

– A hazáért az életüket áldozó gyulaiak és gyulaváriak előtt hajtott fejet a városvezetés a Göndöcs-kertben, a magyar hősök emlékünnepén. Görgényi Ernő polgármester azt mondtam, az itteni 1914 áldozat arra kell, hogy emlékeztessen minket, hogy ne keveredjünk háborúba.

– Eggyel több csoportot indít a Gyulavári óvoda, viszont két tagintézményben ötről négyre csökken a csoportok száma a 2023-2024-es nevelési évben. Makráné Gombkötő Zita 3Téma című műsorunkban kiemelte, szeptember elsejétől hatodikként csatlakozik a sajátos nevelési igényű ellátó óvodák sorába a Béke sugárúti tagintézmény, emellett növelik a gyógypedagógus szakemberek létszámát is.

– Közel ezer résztvevőt várnak az Erkel Diákünnepekre. A keddi sajtótájékoztatón elhangzott, minden program ingyenesen látogatható.

– Mintegy 300 táncoslábú fiatal lépett a színpadra az Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola néptánc tanszakának évzáróján. A létszám évről-évre bővül, egy év alatt 50-nél többen kezdtek el táncolni.

– Gyermeknapot tartottak a Galamb utcában. Az esemény érdekessége az volt, hogy a városrészen található óvoda növendékei, valamint az Idősek háza és a Napsugár Idősek Otthona ellátottai egy közös délelőttön vettek részt.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 23.

Témák: – Minden részében a boldog békeidőket, vagyis a kései dualizmus korszakának polgári világát idézi …