2024. április 30., kedd
FONTOS

Elkezdte a munkát a Termállal Őze Tibor

“Gyulán olyan klubmodellben lehet dolgozni, mely a magyar labdarúgás előrelépésének kulcsa” – fogalmazott Őze Tibor, a Várfürdő-Gyulai Termál FC néhány napja kinevezett vezetőedzője.

A tréner hosszú éveken keresztül a Magyar Labdarúgó Szövetégben Grassroots menedzser volt, vagyis az amatőr, más néven szabadidős labdarúgás különféle válfajaival foglalkozott, melybe belefér a gyerekek, a felnőttek, a veteránok, a futsal, a fogyatékkal élők és a nők játéka is. Emellett a magyar labdarúgó akadémiák koordinátoraként tevékenykedett. Őze Tibor a 90-es évek végén a Nyíregyháza, a 2000-es évek elején pedig a Kispest-Honvéd csapatát vezette.

Az újonnan kinevezett edző elsődleges célja, hogy elkerüljék azt a negatív irányba mozduló teljesítményt, mely tavasszal jelentkezett.

Őze Tibor a várható átigazolásokkal kapcsolatban még nem tudott tájékoztatást adni, egyelőre ismerkedik az együttessel, a vezetőség pedig még több játékossal tárgyal.

Az új tréner elmondta, a tavaszi szereplés után kiderült, hogy mely posztokon lenne szükség az erősítésre. Bízik benne, hogy a játékosok más, új impulzusok után ismét magukra találnak.

Nézze meg ezt is:

Bokrétaünnep a Magvetőben

    Hétfőn a Magvető református iskola épülő tornaterménél rendeztek bokrétaünnepet abból az alkalomból, hogy …