2024. május 4., szombat
FONTOS

Hónapról-hónapra erősödik a Gyulahús (VIDEO)

A cég tehát egyre erősödik, azonban még mindig nem tart ott, mint ahol a húskombinát jobb időszakaiban tartott. Ha a Gyulahús Kft. helyzetét összevetjük a tavalyi húskombinátéval, akkor a gyulahúsosok az ottani eredmény 70-80 százalékánál tartanak. Persze ezalatt azt a húskombinátot értjük, mely még rendesen ki tudta szolgálni a vevőit.

Daka Zsolt azt mondta, a legnagyobb nehézséget még mindig az jelenti számukra, hogy a húskombinát utolsó időszakában jelentős piacvesztést szenvedett, ennek a helyzetnek az orvoslása pedig egy nehéz folyamat. A helyzet kulcsa az ügyvezető igazgató szerint az lehet, hogy jó minőségű termékeket gyártanak.

A húskombinátos időszakhoz képest komoly előrelépésnek számít, hogy míg a tavalyi év vége felé a dolgozóknak akár napokon át be sem kellett jönniük, most 3-4 napot is dolgoznak egy héten. A menedzsment szerint bizakodásra ad okot, hogy eddig hónapról-hónapra bővülni tudott az állami támogatással talpra állított gyulai húsipar. Ha ez a tendencia – akár kisebb lendülettel folytatódik -, elképzelhető, hogy az év elején, az üzleti tervben megfogalmazott nyereséget is elérik.

Nézze meg ezt is:

Több épület felújítását jelentette be Soltész Miklós Gyulán

15 millió forintot biztosít a Kossuth téren található Szentháromság kápolna tornyának műemléki felújításához a Miniszterelnökség …