2024. április 30., kedd
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 10. 08.

Témák:

– Kilenc utcát újítottak fel az elmúlt években Gyulán – hangzott el a kedd délelőtti sajtótájékoztatón, a Réthy Lipót és a Mikes Kelemen utca sarkán. A napokban három helyszínen zajlanak korszerűsítési munkálatok, több mint 200 millió forint értékben. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester azt mondta, a következő ciklusban ők az útfelújításokra helyezik a fő hangsúlyt.

– Immár öt éve működik Gyulán a Babaruha program, e jeles évfordulót ünnepelték meg szombaton, a művelődési központban. Az elmúlt évek során számos családot érintett a kezdeményezés, mely során az újszülötteket egyedi ruhával, valamint Póka György festményével ajándékozták meg.

– A hétvégén rendezték meg a Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Terep-rallye Bajnokság utolsó előtti futamát, Gyulán. Az autósoknál papírforma győzelem született, hiszen a cseh Miroslav Zapletal és a szlovák Marek Sykora kettőse mind a hét gyorsaságin a legjobbnak bizonyult.

– „Erdő közepében járok” címmel nyílt meg kedden Valaczkai Erzsébet festőművész kiállítása a megyei kormányhivatal békéscsabai központjában. A tárlat a Vadászat éve – 2019 programsorozathoz kapcsolódik.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 25.

Témák: – Számos témával foglalkozott csütörtöki ülésén a gyulai képviselő-testület. A beszámolókból kiderült, az önkormányzati …