2024. április 27., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 02. 21.

Témák:

– Gyula és Arad három színháza mutat be közös produkciót a várszínház nyári évadának részeként. Ezt azon a sajtótájékoztatón jelentették be, ahol aláírták a két testvérváros közötti 2018-as együttműködés részleteit tartozó megállapodást.

– Idén januárban a tavalyi év azonos időszakához képest 80 százalékkal többen váltottak jegyet a várba és az Almásy kastélyba: mondta Dombi Ildikó. A Erkel Ferenc kulturális központ ügyvezetője a 3Témában arról is beszélt, hogyan lehet a kiállítóterek további stabil működését elősegíteni.

– Átadták a megyei kormányhivatal élelmiszerlánc-biztonsági és földhivatali főosztályának, illetve a Békéscsabai Járási Hivatal agrárügyi főosztályának korszerűsített épületét. A több, mint 243 millió forintos felújítás során többek között utólagos homlokzati hőszigetelést kapott a főépület, illetve a garázs és raktár épületek lapos tetőire 222 panelből álló, napelemes modul rendszer került.

– Vasárnap rajtol a tavaszi szezon a megye I-ben, ahol a Várfürdő-Gyulai Termál FC a Szeghalmot fogadja. A 12-es tabella 8. helyezett klubjának játékoskerete két emberrel bővült a hat hetes felkészülési időszak során – jelentették be a szerdai sajtótájékoztatón.

– Budapesten fogták el a rendőrök azt a férfit, aki Kevermesen háromszor kirabolt egy 62 éves nyugdíjast.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …