2018. december 13., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 03. 13.

Témák:

– “Közös érték az egészség” névvel indul egészségügyi mintaprogram a Gyulai járásban – számoltak be a projekt résztvevői kedden, a városházán megtartott sajtótájékoztatón. Az elsődleges cél a szűrésekre, megelőzésre nevelés, a programot pedig később szeretnék megyei szintre is kiterjeszteni.

– Hatan – köztük három gyulai kapott elismerést a keddi, ünnepi megyegyűlésen. Beszédében Illés Boglárka helyettes államtitkár emlékeztetett: a sorsfordító pillanatokban fel kell vállalni a csatát, melynek tétje a küzdelem, vagy az önfeladás.

– Egy nap erejéig ismét megelevenedett a japán kultúra Gyulán. Vasárnap a Vigadóban minden a távol-keleti ország kultúrájához kapcsolódott.

– Hat új, gyulai művészeket ábrázoló portrét állított ki Kiss Adél a művelődési házban. A húsz éve Budapesten elő grafikus a Kézjegyben elmondta, a mai napig rendszeresen jár vissza a fürdővárosba, és további gyulai képeket tervez rajzolni.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2018. 12. 07.

Témák: – Különleges ajándékokat kapnak a koraszülöttek Gyulán. A gyulavári kézimunka szakkör tagjai takarókat, sapkákat …