2024. május 2., csütörtök
FONTOS

A Közép csoportban folytatja a Termál

Elkészült a három NB III-as csoport beosztása. A Termál maradt a Közép csoportban, mely több szempontból sem ígérkezik könnyűnek. Ide sorolták az NB II-ből kiesett Szigetszentmiklóst és a Dunaújvárost, és ide került a Ferencváros II. Az előttünk álló szezonban több megyei rangadót is játszik a gyulai együttes, hiszen mint várható volt, a békéscsabai fiókcsapat mellett ide sorolták a Méhkeréket. A csapattal kapcsolatos, legutóbbi fejleményekről itt és itt számoltunk be.

A csoportokból – az előző bajnokságtól eltérően, amikor a másodikok és a legjobb harmadik is feljutott – csak az első helyezettek jutnak fel az NB II-be. A három csoportból összesen 16 csapat esik ki – valamennyi csapat, mely a 14–18. helyen végez, valamint a legrosszabb 13. helyezett -, mert a 2017–2018-as idényben háromszor 16 csapattal bonyolítják le az osztály küzdelmeit, és 10 csapat jut fel a megyei első osztályú bajnokok osztályozói után.

Közép csoport:

Békéscsaba II
Budafoki MTE-Újbuda
Dabas SE
Dabas-Gyón
Dunaharaszti MTK
Dunaújváros PASE
Ferencváros II
Gyulai Termál
Hódmezővásárhely
Komlói Bányász
Méhkerék
Mórahalom
Paks II
Pécs
Pénzügyőr
Szekszárdi UFC
Szentlőrinc
Szigetszentmiklós

Nézze meg ezt is:

Adományokkal segítettek a vadászok

Hétfőn hiánypótló orvosi eszközök beszerzéséhez kapott segítséget a Békés Vármegyei Központi Kórház Gyemekosztálya. Az Országos …