2024. május 3., péntek
FONTOS

10-30 százalékos bővülés a kiállítóhelyeken

Megkezdődött a tárlatvezetés a Ladics házban. Itt a Budapest XVII. kerületéből érkező László Ivett és párja hallgatja a legfontosabb tudnivalókat a XIX. századi, polgári nagypolgári milliőt bemutató kiállításról.

Ők 3-4 napra érkeztek a fürdővárosba, és mint mondták, meglepte őket a látnivalók sokasága.

A tavalyi év első hét hónapjához képest érezhetően emelkedett a látogatószám a Ladics házban, de nem kivétel ez alól a többi, kisebb kiállítóhely, mint az Erkel ház vagy a Kohán képtár.

A Ladics házban és a Kohán képtárban 20-20, az Erkel házban pedig 30 százalékkal bővült a látogatottság az elmúlt év első hét hónapjához képest.

A várban tavaly ezen időszak alatt közel 36 ezren fordultak meg, ez a szám ebben az esztendőben bő tíz százalékos emelkedést mutat, mivel 2016 júliusának utolsó napjáig mintegy 40 ezren váltottak ide belépőt. Dombi Ildikó elárulta, külön ugyan nem jelentették be, de a napokban megérkezett a 35 ezredik vendég az Almásy kastélyba is.

Nézze meg ezt is:

Szövődményszűrési lehetőség Békéscsabán

  A közelmúltban indult a Békés Vármegyei Központi Kórház gyermekdiabétesz gondozójában a cukorbeteg gyermekek szövődményszűrése. …