2024. április 27., szombat
FONTOS

Molnár Sándor a DAREH új elnöke

Ellenszavazat nélkül, egyhangúan választották meg a társulás elnökének Molnár Sándort, Vésztő város polgármesterét, Görgényi Ernő gyulai polgármester indítványa alapján – derült ki a DAREH legutóbbi, szerdai ülésén történtekről kiadott közleményből. A megválasztott új elnök javaslatára a társulás új alelnökének, ugyancsak egyhangú döntéssel Farkas Jánost Magyarcsanád polgármesterét választotta a társulási tanács.

Molnár Sándor megválasztott elnök ezidáig a tárulás tulajdonában álló DAREH Bázis Nzrt. felügyelő bizottságának elnöki tisztségét is betöltötte, mely megbízatásáról az ülésen lemondott a társulás elnökévé történő megválasztására tekintettel. A taggyűlés ezt követően Görgényi Ernő gyulai polgármester kezdeményezésére a FEB elnökének Szarvas Pétert, Békéscsaba polgármesterét választotta.

Molnár Sándor a társulás elnöke a társulási tanács ülésén bejelentette, hogy az NHKV Zrt. a mai napon megadta a megfelelőségi véleményt a DAREH Bázis Nzrt. részére. A megfelelőségi vélemény megadásával nagyon fontos lépést tett a társulás afelé, hogy rövid időn belül felálljon és elinduljon a térségi hulladékgazdálkodási rendszer.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …