2024. május 4., szombat
FONTOS

Két rendőr vehetett át elismerést a Magyar Autóklubtól

Az autósokat segítő szervezet az idei évben is elismerte a legkiemelkedőbb szakmai tevékenységet végző rendőrök munkáját.
Már hagyománynak számít, hogy a Magyar Autóklub Dél-Alföldi Regionális Szervezete az év utolsó napjaiban elismeri és jutalmazza a legkiemelkedőbb szakmai tevékenységet végző, rendőrök munkáját. Ahogy korábban, most is két Békés megyében szolgálatot teljesítő közlekedési rendőr munkáját díjazta a szervezet.

Idén elismerésben részesült:

– Árus Norbert főtörzszászlós Orosházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Forgalomellenőrző csoport parancsnoka,

– Kiss Szilveszter főtörzszászlós, a Gyulai Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály Közlekedésrendészeti Alosztály helyszínelő és balesetvizsgálója.

A jutalomban részesült kollégák magas szintű szakmai hozzáértésükkel, valamint kivételes teljesítményükkel vívták ki az elismerést.
A jutalmak átadása most is a hagyományoknak megfelelően történt. Békéscsabán, a rendőrség épülete előtti kereszteződésben 2016. december 30-án 10 óra után néhány perccel egy rövid időre kikapcsolták a jelzőlámpákat és a forgalmat közlekedési rendőr irányította. Amikor megérkezett a kereszteződésbe a Magyar Autóklub egyik járműve Szikszai István, az Autóklub békéscsabai csoportjának elnöke és Szudár László a Magyar Autóklub Békés Megyei Szervezetének országos küldötte átadták a szervezet ajándékcsomagjait és gratuláltak a rendőrök kiemelkedő munkájához.

Nézze meg ezt is:

Megújultak a parkolók az Orgona sétányon

  A Rulikowski utca és a Lahner György utca közötti szakaszon felújították a meglévő 26, …